Δημήτρης Καμπουράκης: «Δηλαδή πόσο θα σε ενδιαφέρει η πίτσα του Κασσελάκη;»

Δημήτρης Καμπουράκης

"Με την Κασσελακειάδα από ένα σημείο και πέρα γκώνεις, τρελαίνεσαι, μπουκώνεις" δήλωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης, την Τετάρτη, στην Ελένη Τσολάκη και τη νέα εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ένα… φαινόμενο Κασσελάκης. Κατ’ αρχήν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό. Κάποιος σαν αστέρας, διάττων ή κανονικός, να εμφανιστεί και μέσα σε 20 μέρες να γίνει διάσημος μπορεί να βρούμε κι άλλα παραδείγματα. Να εμφανιστεί όμως ένας από το πουθενά και σε 20 μέρες να αρπάξει ένα κόμμα και να το κάνει δικό του, δεν έχει ξαναγίνει. Και να μην έχει καν σχέση με το κόμμα, ούτε απ’ έξω δεν είχε περάσει».

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει άρα είναι ένα φαινόμενο από μόνο του. Τώρα, από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνει ο Κασσελάκης. Κρατάω μικρό καλάθι διότι ο μικρόκοσμος του διαδικτύου ή των τηλεοπτικών εκπομπών δεν είναι η κοινωνία. Το είδαμε και στις εθνικές εκλογές με αυτό που έγινε σε σχέση με αυτό που βλέπαμε ή νομίζαμε. Στο διαδίκτυο κυριαρχούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχασε με 22 μονάδες».

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει το 24ωρο του Κασσελάκη, αν βγαίνει στο γυμναστήριο και αν τρώει μπάρες δημητριακών και αν παραγγέλνει πίτσα καπριτσιόζα ή μαργαρίτα. Δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτά. Νομίζω ότι αυτά έχουν και κοντά ποδάρια, δηλαδή πόσο τώρα θα σε ενδιαφέρει η πίτσα του Κασσελάκη; Κάποια στιγμή πρέπει να πει και κάτι πολιτικό».

«Τουλάχιστον για μένα που κάνω ενημέρωση. Εσύ που κάνεις ψυχαγωγία μπορεί να πεις: παιδιά, εγώ αυτό κυνηγάω. Εγώ όμως που λέω ότι κάνω μια πιο σοβαρή εκπομπή ενημερωτική και θέλω περισσότερη ουσία, χωρίς να περιφρονώ αυτά, παραήταν τώρα! Δηλαδή με αυτή την Κασσελακειάδα από ένα σημείο και πέρα γκώνεις, τρελαίνεσαι, μπουκώνεις! Φτάνει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Καμπουράκης στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.