Δέσποινα Μοίρου: «Τα είχα για τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον, χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει»

Μοίρου Νίκολσον

Τι αποκαλύπτει για τα προβλήματα υγείας της αδελφής της;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μιλά η Δέσποινα Μοίρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρούσε επί τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον στην Αμερική, ενώ εξομολογείται και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδελφή της, έχοντας την ίδια διαρκώς στο πλάι της.

«Τα είχα για τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον, μέναμε μαζί. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Τζακ πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, γιατί ήταν, είναι και θα είναι το πρότυπό μου», δηλώνει η Δέσποινα Μοίρου.

«Χωρίσαμε, γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς, δεν θα τον άφηνα ποτέ τον Τζακ. Τώρα πια δεν γίνεται», αποκαλύπτει η ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

«Η αδελφή μου έχει αυτισμό με άλλα σύνδρομα μαζί. Συνεχίζει τις θεραπείες της, βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση επίβλεψης, γι’ αυτό και κάνω κάποιες υπερατλαντικές πτήσεις για αυτό το παιδί», εξομολογείται στη συνέχεια η Δέσποινα Μοίρου.

«Η δική μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό, γιατί δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνες σε ένα τέτοιο παιδί, να το αφήνεις και να πηγαίνεις για καφέ. Δεν μπορείς να τα αφήνεις αυτά τα παιδιά μόνα, το βρίσκω εγκληματικό. Στηρίζω οικονομικά και ψυχολογικά τους γονείς μου, όπως έκαναν εκείνοι τόσα χρόνια για μένα», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις της η Δέσποινα Μοίρου.