Δέσποινα Μοίρου: «Δεν ευθυνόταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την απομάκρυνση μου»

Δέσποινα Μοίρου

"Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον Θανάση Ευθυμιάδη" αποκάλυψε η Δέσποινα Μοίρου

Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου το πρωινό της Κυριακής. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός επανήλθε στην «κόντρα» με τον συνάδελφο της της, Θανάση Ευθυμιάδη ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και δίνοντας ουσιαστικά ένα τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοίρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ενημερώθηκα και εγώ και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ότι δεν ήταν εκείνος ο άνθρωπος που με είχε βγάλει από το Αρχιπέλαγος. Ο συντελεστής που με είχε ενημερώσει τότε ότι ο Ευθυμιάδης ζητάει να φύγει από τη σειρά», δεν ήταν τελικά αυτός. Χθες, λοιπόν, είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση για αρκετή ώρα».

«Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό και μάλιστα το πιο τραγικό είναι ότι εγώ για 15 χρόνια, από τότε που έγινε η σειρά αυτή, νόμιζα ότι φταίει ο Θανάσης. Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει, «Δέσποινα πρέπει να σε βγάλουμε γιατί δεν σε θέλει ο Ευθυμιάδης». Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή προσφάτως ενημέρωσε ότι δεν ήταν ο Ευθυμιάδης η αιτία αλλά κάποιος άλλος» συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοίρου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Για 15 χρόνια υπήρχε μια παρεξήγηση ενώ τον ρόλο του κακού δεν είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά κάποιος άλλος».