«Δεν έχω αγωνία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών μου»

«Δεν υπάρχει κανείς που να είναι τυχαία στη Χρυσή Αυγή. Όσοι την ψήφισαν είναι άνθρωποι 100% συντηρητικοί»

Ο Φάνης Μουρατίδης κατέβηκε τη σκάλα του Πρωινό για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχεις αγωνία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών σου;», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έκανε ο παρουσιαστής στον ηθοποιό και η απάντησή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

«Όχι, δεν έχω. Έχω φόβους όχι σε σχέση με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, αλλά φοβάμαι, ας πούμε, τα ναρκωτικά. Στην ερωτική επιλογή… δεν θέλω να βγουν τρανσέξουαλ τα παιδιά μου, εξυπακούεται, δεν θα μου άρεσε. Δεν το λέω από ρατσισμό, απλά εγώ δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Με τρομάζει. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι να είναι αυτοί ευτυχισμένοι και να είναι αυτοί μέσα σε αυτούς. Αυτό που έχω εγώ αγωνία είναι να γίνουν προσωπικότητες. Αυτό, το τι σημαίνει ακόμα και στον ερωτικό τομέα δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να έχουν προσωπικότητες, να μην φοβούνται να είναι διαφορετικοί».

Αίσθηση κάνουν όσα λέει ο Φάνης Μουρατίδης και για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής: «Στη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι συμπαγές το νούμερο. Αυτό το κόμμα νομίζω έχει πολύ σκληροπυρηνικά στελέχη, δεν υπάρχει κανείς που είναι τυχαία σε αυτό. Όσοι ψήφισαν τη Χ.Α. είναι άνθρωποι 100% συντηρητικοί. Ίσως να είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό. Απλά, φόρεσαν παλαιότερα ένα μοντελάκι των προοδευτικών και των Ευρωπαίων κι έχουν μπερδευτεί λίγο, ντρέπονται».

//www.youtube.com/embed/y3gANaA_VrI

Διαβάστε ακόμα:

Το αποκαλυπτικό ατύχημα του Φάνη Μουρατίδη!