Dancing with the Stars: Τι τηλεθέαση σημείωσε;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποχώρησε στον προημιτελικό του show. Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης για το show;

Με εκλεκτούς καλεσμένους επέστρεψε στην prime time του ΑΝΤ1 το Dancing with the Stars. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από την παραγωγή να αποδώσουν πιστά τις χορογραφίες διαγωνιζόμενων περασμένων σεζόν. Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λαουρα Νάργες και Ηλίας Βρεττός ενίσχυσαν ως καλεσμένοι, ακόμα και από σκηνής το live του show που φτάνει στην τελική του ευθεία που έμεινε με έναν παίκτη μείον, καθώς ο Χρήστος Σπανός δεν συνεχίζει στο DWTS λόγω του τραυματισμού που είχε. Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης για το 12ο live του show;

«Οι πεφωτισμένοι» και ο «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» Θανάσης Βέγγος ήταν οι δύο κύριοι αντίπαλοι της τηλεθέασης του show χορού που είδε την τηλεθέαση να ανεβαίνει ελαφρώς και να φτάνει το 28,4%. Δέκα περίπου μονάδες πίσω ακολούθησαν οι «Illuminati» στο MEGA με 17,3% και στο STAR η ελληνική ταινία συγκέντρωσε ποσοστό 11,4%.

Στο δυναμικό κοινό το MEGA βρέθηκε μία ανάσα από το live πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με την ξένη ταινία να συγκεντρώνει 22% έναντι 23,2% του Dancing with the Stars, ενώ το 13% των τηλεθεατών επέλεξε το STAR.

Ας ελπίσουμε οι εκλογές να μην ανακόψουν την ανοδική πορεία που αναμένεται να έχει το show στα επόμενα live μέχρι τον τελικό.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης