«Χρυσή» πρόταση για διαφήμιση σε Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είναι το ζευγάρι της showbiz που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό όπως όλα δείχνουν...

Το Survivor δε χάρισε δημοτικότητα και χιλιάδες θαυμαστές μόνο στους παίκτες, αλλά και στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη που απέκτησε μέσα σε λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα αμέτρητους followers, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά κάθε του κίνηση στα social media. Το γοητευτικό παρουσιάστικό του, αλλά και ο τρόπος έκφρασης του αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος λάτρεψε και την σύντροφο του Χριστίνα Μπόμπα, που ο λογαριασμός της έχει ξεπεράσει τους 150.000 followers. Η απόφαση της να αφήσει τη δουλειά της για να βρεθεί κοντά στον σύντροφο της στον Άγιο Δομίνικο έκανε τον κόσμο να τη βάλει μέσα στην καρδιά του, καθώς ανυπομονεί να δει μια κοινή πόζα του ζευγαριού στα social media. Εκείνοι δεν τους δυσαρέστησαν και τους έδωσαν υπέροχες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο, εκφράζοντας πάντα με λόγια την αγάπη του ο ένας για τον άλλο. Αυτός ο αυθορμητισμός τους και η επιλογή τους να μην «κρυφτούν» τους κάνει σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Κάτι που σύμφωνα με τα όσα γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret αναγνώρισε μεγάλη εταιρεία τροφίμων,  η οποία είδε στα πρόσωπα τους τους ιδανικούς συνεργάτες για το επόμενο μεγάλο διαφημιστικό σποτ.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τέλος του Survivor!

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση του προϊόντος από τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς πρόκειται για ένα από τα έπαθλα μετά τον στίβο μάχης. Ο συγκεκριμένος πελάτης ενθουσιάστηκε από τον τρόπο που το προώθησε ο Τανιμανίδης και ερευνώντας την προσωπική του ζωή «έριξε» την πρόταση στους συνεργάτες του. Σύμφωνα με την εφημερίδα,  η εταιρεία τροφίμων θέλει να κλείσει το ζευγάρι για να γυρίσει διαφημιστικό με το προϊόν του.