Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τέλος του Survivor!

Survivor

«Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρόνια του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπο που το άξιζε περισσότερο».

Μία μέρα μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor, στον οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδείχθηκε νικητής, ο Σάκης Τανιμανίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε τους πάντες για τα όσα έζησε αυτούς τους πέντε μήνες.

[dfp_ads id=236982]

«Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρόνια του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπο που το άξιζε περισσότερο!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το μοναδικό πράγμα που γυρίζει από χθες το βράδυ στο μυαλό μου. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες που με τις 25 μοναδικές τους προσωπικότητες κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο ταξίδι.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Survivor, έδωσαν ψυχή και σώμα για να τα βγάλουν πέρα και με την παρουσία τους έκαναν τη δική μου δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάνω από όλα σε εσάς που με την αγάπη σας του δώσατε την αξία που απέκτησε και για μια ακόμα φορά με βοηθήσατε να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.

Μια νοσταλγία υπάρχει ήδη στον αέρα, αλλά όπως σας είχα πει όταν είχε τελειώσει και το World Party… χαμογελάστε, γιατί όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκινάει!

Καλό Καλοκαίρι».

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram για το τέλος του Survivor…