Χρύσα Γεωργακοπούλου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Επίτρεψέ μου να μην σχολιάσω τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ανθρώπου»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

"Μετά από 20 και κάτι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ακούω συνέχεια όλους να μιλάνε για κουτσομπολιό. Αν τους ρωτήσεις όμως, μόνο τα κουτσομπολιά ξέρουν".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η δημοσιογράφος του Alpha μιλά για τη συνεργασία της για 5η συνεχή χρονιά με την Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζει την άποψή της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ακούω συνέχεια αυτά για τις εντάσεις και τις κόντρες. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν διαφωνίες μεταξύ τους; Τι μπορεί να υπάρχει όταν κάποιος δεν έχει φύγει; Είμαστε όλοι εκεί και κάνουμε μία εκπομπή», είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Εγώ δεν μπορώ να απαντώ για πράγματα που είπαν άλλοι άνθρωποι… και δεν θέλω κιόλας να το κάνω. Καθένας έχει την άποψή του. Επίτρεψέ μου να μην σχολιάσω τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ανθρώπου», απαντά η δημοσιογράφος σε ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Μετά από 20 και κάτι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ακούω συνέχεια όλους να μιλάνε για κουτσομπολιό. Αν τους ρωτήσεις όμως, μόνο τα κουτσομπολιά ξέρουν. Το θέμα είναι πώς χρησιμοποιείς αυτό που μαθαίνεις και αν το χρησιμοποιείς για να «χτυπάς» ανθρώπους», τονίζει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου όσον αφορά το gossip στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Και πολύ καλά έκανε η Νόνη Δούνια και αντέδρασε στα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σηματοδοτεί το ότι κάποιος δεν πρέπει να κάνει κάτι, επειδή έχει μια ηλικία. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κουβαλάμε πράγματα που έχει πει κάποιος άλλος άνθρωπος. Καθένας κάνει ό,τι θέλει», απαντά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για το πρόσφατο ξέσπασμα του πρώην μοντέλου στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA, ενώ δεν κρύβει την αγάπη της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.