Έξαλλη η Νόνη Δούνια με τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα: «Δικαίωμά της είναι όποτε θέλει να κάνει ό,τι θέλει»

Νόνη Δούνια

«Τι σημαίνουν τα 50; Δεν το κατάλαβα. Λήγουμε στα 50; Να ξέρουμε να τον ρωτάμε πότε λήγουμε».

Εκτός εαυτού βγήκε η Νόνη Δούνια στον αέρα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας και μέσα από τις οποίες στοχοποιούσε ηλικιακά τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τα 50 τα αποφάσισε ο κύριος Παπανώτας; Τι σημαίνουν τα 50; Δεν το κατάλαβα. Λήγουμε στα 50 και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι άλλο ή να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας; Να αποκτήσουμε μία άλλη ιδιότητα;», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια εμφανώς ενοχλημένη.

«Δεν με νοιάζει η ηλικία του. Με νοιάζει το ότι βγαίνει και κρίνει και βάζει ως πρώτη φράση το «στα 50 της θυμήθηκε»… Δικαίωμά της είναι και στα 50 και στα 60 και όποτε θέλει να κάνει ό,τι θέλει», τόνισε εκνευρισμένο το πρώην μοντέλο στον αέρα του MEGA, με τον Κώστα Τσουρό και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να της ζητούν να ηρεμήσει.

«Μα δεν μπορώ, παιδιά! Εκνευρίζομαι δηλαδή! Δεν μπορώ αυτή την κατηγοριοποίηση για τις γυναίκες άνω των 50. Δεν θα το πουν ποτέ αυτό το πράγμα για τους άντρες», υπογραμμίζει η Νόνη Δούνια.

«Εγώ απορώ γιατί τα χάνεις. Τα έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους απαξιωτικά σχόλια από τον Δημήτρη Παπανώτα», παρατήρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την πλευρά της.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θυμήθηκε τώρα να γίνει παρουσιάστρια. Κι εγώ είχα μπερδευτεί κάποια στιγμή για εκείνη. Μετά έψαξα και έμαθα ότι είναι πάρα πολλά χρόνια παρουσιάστρια εκτός από showwoman», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, με τη Νόνη Δούνια να καταλήγει: «Πάντως να ξέρουμε, να ρωτάμε τον Παπανώτα σε ποια ηλικία λήγουμε».