Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στο δελτίο καιρού μετά το σοβαρό ατύχημα

Χριστίνα Σούζη

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Το πρώτο της δελτίο καιρού μετά από αρκετές ημέρες παρουσίασε η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, που το προηγούμενο διάστημα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της επί της λεωφόρου Κηφισίας, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο περιστατικό, η Χριστίνα Σούζη καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και παρουσίασε το δελτίο καιρού κανονικά, με τα όποια εναπομείναντα σημάδια στο πρόσωπό της να καλύπτονται επιμελώς από το make-up.

Υπενθυμίζεται πως η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 7/6, όταν κινούμενη επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να συρθεί για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα. Ευτυχώς από το περιστατικό δεν προέκυψαν άλλοι τραυματισμοί.

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό. Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε», δήλωσε λίγα 24ωρα μετά το συμβάν η Χριστίνα Σούζη.

«Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα.

Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από την μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μην συμβεί σε κανέναν αυτό», σημείωσε στον αέρα του Happy Day η Χριστίνα Σούζη.