Χριστίνα Σούζη: Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο της μετεωρολόγου

Χριστίνα Σούζη

"Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο, Άγιο είχα" εξομολογείται η Χριστίνα Σούζη.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Οι εικόνες που προβλήθηκα δείχνουν τον εφιάλτη που βίωσε λίγες ώρες νωρίτερα η αγαπημένη μετεωρολόγος.

Ειδικότερα, το ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης με την Χριστίνα Σούζη να οδηγεί στη λεωφόρο Κηφισίας όταν το αυτοκίνητο της ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA, το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη φαίνεται να κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή τα δύο οχήματα συγκρούονται με εκείνο που οδηγεί η Χριστίνα Σούζη να ανατρέπεται και σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και από άλλη γωνία φαίνεται το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο. Στη συνέχεια η Χριστίνα Σούζη απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη ενω ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε στο MEGA πως «σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω: μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω».