Χριστιάνα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτεί η μητέρα μου»

Χριστιάνα Μπέτα

"Εγώ θέλω οι γονείς μου να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αν θέλουν να παντρευτούν ας παντρευτούν, αν δεν θέλουν δεν θα παντρευτούν", λέει χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Μπέτα.

Η Χριστιάνα Μπέτα και η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του Πρωινό. Αφορμή γι’ αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση στάθηκε η πραγματοποίηση της δεύτερης έκθεσης ζωγραφικής της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Foyer του θεάτρου Παλλάς, με τίτλο «Through my eyes».

Ενώ είχε σπουδάσει νομική, την Χριστιάνα Μπέτα κέρδισε η τέχνη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Γιώργο Λιάγκα, βέβαια, η κουβέντα τους δεν άργησε να στραφεί και προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είμαστε πολύ δεμένες, επειδή μένουμε στο ίδιο σπίτι και με τη μαμά και με την αδελφή μου, είμαστε ένα», είπε η Χριστιάνα Μπέτα και όταν ρωτήθηκε αν συζητούν για τα ερωτικά τους, απάντησε: «Τα συζητάμε όλα».

Στην ερώτηση για το αν η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, απάντησε η κόρη της: «Δε νομίζω, αλλά αν είναι ευτυχισμένη, γιατί όχι; Εγώ θέλω οι γονείς μου να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αν θέλουν να παντρευτούν ας παντρευτούν, αν δεν θέλουν δεν θα παντρευτούν. Η ζωή είναι μικρή, πρέπει να περνάμε καλά».