Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντηση για την ανάρτηση που έκανε και η σπόντα για τη Ναταλί Κάκκαβα

Χάρης Βαρθακούρης

Δείτε τη νέα ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης και όλα τα σχόλια που έγιναν στο “Καλοκαίρι not”.

Με ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απάντησε, ουσιαστικά, στα όσα είπαν για τον ίδιο στη χθεσινή εκπομπή του “Καλοκαίρι not”.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν ανέφερε την εκπομπή, ωστόσο, η ανάρτησή του ήταν για την πρωινή παρέα του Open, ενώ ο ίδιος έριξε και την… σπόντα του για την “ατυχήσασα στιγμή” που είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Όταν κάποιος υπερασπίζεται ένα 0,05% (μπορεί να λέω και πολύ) που δεν έπιασε το αστείο μου, η λογική λέει ότι ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία.

Είναι μια «ΑΤΥΧΗΣ (😉) στιγμή» για όσους  δεν ανήκουν στο 99,95% που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και αντιλήφθηκε το προφανές, ότι αστειεύομαι.

Όλα στο βωμό δημιουργίας εντυπώσεων. Κι εγώ ο βλάκας τσιμπάω το δόλωμα…

ΧΙΟΥΜΟΡ: είτε έχεις, είτε δεν έχεις. Όπως δεν υπάρχει «λίγο έγκυος» κάπως έτσι και με το χιούμορ.

ΥΓ. Αναμένω «υπεράσπιση» γι’ αυτούς που πιστεύουν  ότι η γη είναι επίπεδη», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης…

Όταν κάποιος υπερασπίζεται ένα 0,05% (μπορεί να λέω και πολύ) που δεν έπιασε το αστείο μου, η λογική λέει ότι ανήκει σε…

Julkaissut Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης Maanantaina 17. elokuuta 2020

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στο “Καλοκαίρι not”…

«Και ο ίδιος κατάλαβε ότι ήταν μια ατυχής στιγμή και όχι ατυχήσασα, Χάρη έχεις δίκιο, λάθος έκφραση, μπερδεύτηκα με τον Κωνσταντάρα και την ατυχήσασα οικονόμο. Ήταν μια ατυχής στιγμή και γι’ αυτό κιόλας ανασκεύασε  την αρχική του δημοσίευση και έβγαλε την επίμαχη φράση με το ξύλο. Το 0,05% στα 10 εκατομμύρια Έλληνες, είναι 5.000, δεν είναι μικρός αριθμός ανθρώπων», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.