Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη που προκάλεσε αντιδράσεις και το “ξέσπασμα” από τη Ναταλί Κάκκαβα

Ναταλί Κάκκαβα

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα της εκπομπής για την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Με μια ανάρτηση στο facebook, ο Χάρης Βαρθακούρης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του, τη Μελωδία, που έγινε δέκα χρονών. Μια μικρή παράγραφος στην ανάρτησή του, όμως, προκάλεσε αντιδράσεις. Φυσικά και ο γνωστός τραγουδιστής έκανε χιούμορ με αυτό που έγραψε, ωστόσο, κάποιοι δεν το είδαν με… καλό μάτι.

«Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Χαλάλι και το ξύλο», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ λίγο αργότερα έσβησε τη φράση “χαλάλι και το ξύλο”.

«Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι “χαλάλι το ξύλο” δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν το εννοούσε ο άνθρωπος και ότι ήταν χιούμορ. Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά που το ζουν και για κάποια παιδιά δεν είναι πλάκα αυτό το πράγμα, είναι άσχημο να το διαβάζεις για οποιοδήποτε λόγο», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.