Χάρης Ρώμας: «Με ενοχλεί τρομέρα το κιτς που πρωταγωνιστεί παντού»

«Υπάρχω σε αυτήν με τις επαναλήψεις μου που ακόμα έχουν υψηλές τηλεθεάσεις και «χτυπάνε» ακόμα και τη Μενεγάκη!»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη για το πως νιώθει που ενώ μετρά τόσες επιτυχίες στην τηλεόραση, είναι «εκτός παιχνιδιού»

«Μου λένε πολλοί πως μου φέρονται με αχαριστία, πως πρέπει να είμαι θυμωμένος που «παγώνουν» τη «Βαβέλ», τη νέα σειρά που έχω σχεδιάσει και έχουν εγκρίνει, αλλά ούτε θυμό έχω ούτε οργή… Έχουν ρίξει τη σειρά τους στην ψυχαγωγία και τη στροφή τους στη μυθοπλασία, δίνουν σε άλλους προτεραιότητα, δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου. Δεν αγχώνομαι, ούτε τρελαίνομαι! Μια χαρά περνάω και χωρίς τηλεόραση, με τις διάφορες και διαφορετικές δουλειές μου. Θα ξανακάνω σειρά, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχω σε αυτήν με τις επαναλήψεις μου που ακόμα έχουν υψηλές τηλεθεάσεις και «χτυπάνε» ακόμα και τη Μενεγάκη! Ίσως να σκέφτονται «πόσος Ρώμας να υπάρχει στο πρόγραμμα μας, αφού είναι συνέχεια σε αυτό με τις παλιές σειρές;». Τι να σου πω, Θα περιμένω και βλέπουμε»

Με αφορμή το σενάριο της νέας του ταινίας «Κιτς Κίλλερ» λέει…
«Με ενοχλεί τρομέρα το κιτς που πρωταγωνιστεί παντού και φυσικά στην τηλεόραση. Ελάχιστα είναι τα πράγματα που αντέχω να δω σε αυτή! Δεν το βλέπεις και εσύ; Το επίπεδο κατέβηκε επικίνδυνα και ο πήχυς έπεσε τρομαχτικά».

Κάποιοι θα πουν ότι «έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε» και ότι ο Ρώμας είναι τόσο καυστικός γιατί δεν έχει κάποιο σίριαλ στην τηλεόραση.

«Ξέρω ότι με χτυπάνε. Πάντα το έκαναν και πάντα θα το κάνουν, γιατί τους ενοχλούν η επιτυχία μου και η αγάπη που μου έχει ο κόσμος. Δεν ανήκω σε «παρέες», ούτε σε «κυκλώματα» και τους ενοχλεί ακόμα και ότι υπάρχω, αλλά αδιαφορώ και προχωρώ!»

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Ρώμας: «Ανώμαλος είναι αυτός που…»

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές

Ο Ρώμας πρόδωσε το μυστικό της εκπομπής: «Πώς το κάνετε αυτό; Σαν να έχω κάνει λίφτινγκ! Απίστευτο»!