Χάρης Ρώμας: «Ανώμαλος είναι αυτός που…»

Οι αιχμές του ηθοποιού και σεναριογράφου για τους δημοσιογράφους που τον ρωτούν για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...

Μετά την απάντηση που έδωσε σχετικά με τις σεξουαλικές του επιλογές σε συνέντυξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο Χάρης Ρώμας επισκέφθηκε σήμερα το Πρωινό για να συζητήσει με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Το δια ταύτα είναι το να γραφτούν τελικά τα του σεξουαλικού μου προσανατολισμού που υπήρξε πολυσχεδής και λοιπά.», είπε ο ηθοποιός παραπονούμενος για τις ερωτήσεις που του κάνουν οι δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις.

Ωστόσο, απάντησε και σήμερα στη συγκεκριμένη ερώτηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να υποστηρίξω την επιλογή μου. Δεν έχει νόημα να πεις ψέματα και να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Είσαι υποχρεωμένος όταν κάποιος σε χαρακτηρίζει ανώμαλο να πεις σθεναρά τη θέση σου ότι για μένα ανώμαλος είναι αυτός που δεν αποδέχεται την ελευθερία της επιλογής του ατόμου. Αυτό πρέπει να το υποστηρίξω και για τους άλλους ανθρώπους που πιθανώς είναι θύματα ρατσισμού».

//www.youtube.com/embed/LB8MD7EBAp4

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές