Χάρης Μαυρουδής: «Είχα ακούσει ότι ο ένας από τους κατηγορούμενους βγαίνει με νέα παιδιά»

Χάρης Μαυρουδής

"Στην άλλη περίπτωση που συζητάμε είχα ακούσει για πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές λεκτικές και χειροδικίες και ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση τέτοια στο θέατρο", λέει ο Χάρης Μαυρουδής.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη μίλησε ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής. Αναφερόμενος στις υποθέσεις του #metoo, ο ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

«Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές -που δεν είχαν να κάνουν όμως με σεξουαλική βία- των ανθρώπων αυτών στο πώς συμπεριφερόντουσαν σε συναδέλφους. Είχα ακούσει ότι ο ένας από αυτούς τους κατηγορούμενους βγαίνει με νέα παιδιά, αλλά στο δικό μου μυαλό τα νέα παιδιά έχουν να κάνουν με 25 χρονών. Αυτά που διάβασα με όλο αυτό το κατηγορητήριο που υπάρχει που αφορούν 14χρονα παιδιά, σε καμία περίπτωση.

Στην άλλη περίπτωση που συζητάμε είχα ακούσει για πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές λεκτικές και χειροδικίες και ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση τέτοια στο θέατρο. Αλλά για βιασμούς ομολογώ ότι δεν το περίμενα και έπεσα από τα σύννεφα».

«Αν η αιτία είναι θρησκευτική, τότε φοβάμαι ότι είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας», λέει ο Χάρης Μαυρουδής για τον Άρη Σερβετάλη.