Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε καιρό»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Αυτές τις δύσκολες στιγμές όταν τις περνάς μπορεί να σου βγουν σε κάποια ένταση ή οτιδήποτε".

Η αναβίωση του παραδοσιακού γάμου στην Αντίπαρο με αναπαράσταση του δρώμενου, γλέντι και παρουσίαση γλυκών και φαγητών με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κάστρο Αντιπάρου, εξελίχθηκε σε νησιώτικο γλέντι. Εκεί βρέθηκε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου. Η γνωστή σεφ μίλησε για τις παραδόσεις των Κυκλάδων, απάντησε, όμως, και σε άλλες ερωτήσεις, όπως για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε αρκετό καιρό. Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, απλά της έλεγα ότι εγώ ήθελα χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω εγώ. Και μου είπε όποτε θες εσύ, θες μια φορά, θες δύο, είσαι στην Ελλάδα, δεν είσαι, όποτε θέλεις», ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στην ερώτηση αν η Ελένη Μενεγάκη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή του, όπως κι εσύ, όπως κι εγώ, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Αυτές τις δύσκολες στιγμές όταν τις περνάς μπορεί να σου βγουν σε κάποια ένταση ή οτιδήποτε. Άμα δεν είναι καλά φαίνεται παντού, άμα είναι καλά πάλι φαίνεται παντού».

Όσο για το αν οι δύο γυναίκες θα συνεργαστούν την επόμενη σεζόν, η σεφ απάντησε: «Ακόμη δεν έχουμε συζητήσει κάτι για του χρόνου. Δεν έχω πρόβλημα, με χαρά θα ήθελα, αρκεί να μπορώ να είμαι. Δεν θέλω να δεσμευτώ γιατί έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καθημερινό δεν μπορώ. Υπήρχαν στιγμές στην Ελένη Μενεγάκη που δεν μπορούσα να είμαι για δύο εβδομάδες συνεχόμενα».

Η παρεξήγηση Μενεγάκη – Μπαρμπαρίγου και το μήνυμα στον Αρναούτογλου…