Η παρεξήγηση Μενεγάκη – Μπαρμπαρίγου και το μήνυμα στον Αρναούτογλου…

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Ρεζίλι έγινα! Πω πω τι ντροπή"!

«Σε πέτυχα την Κυριακή που κάναμε την ίδια βόλτα κάτω από την Ακρόπολη και τα έβλεπα χθες στο ΟΚ και τρελάθηκα, λέω δεν το πιστεύω! Ποιος μας τράβαγε καλέ;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή chef, ωστόσο, ήταν αναστατωμένη για άλλο λόγο…

«Τι έχουν γράψει Παναγία μου; Έχω έναν πολύ αγαπημένο μου φίλο τον Κωνσταντίνο, είμαστε φίλοι πάνω από 12 χρόνια, έχουμε μοιραστεί όλα τα στραβά και τα καλά μας. Όποτε έρχεται από το Παρίσι κάνουμε πάντα τη βόλτα μας γύρω από την Ακρόπολη», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Ελένη Μενεγάκη, έκπληκτη, αναφώνησε: «Αααα… Με αυτόν τον Κωνσταντίνο ήσουν; Και γιατί δεν μου το πες να του μιλήσω του ανθρώπου; Ρεζίλι έγινα! Πω πω τι ντροπή! Θα λέει ο άνθρωπος…».

Στη συνέχεια, η Ελένη ανέφερε: «Είναι η περίοδος που πέφτω συνεχώς πάνω σε ανθρώπους. Τη Δευτέρα έπεσα πάνω στον Αντώνη Ρέμο, σήμερα οδηγούσα και πέφτω πάνω στον Αρναούτογλου. Γρηγόρη μου καλέ μου φίλε από εκείνα τα ωραία χρόνια τα υπέροχα της Χαλκιδικής! Σταμάτησα, τον φίλησα, μελένιο… Α ρε Γρηγόρη! Α ρε Γρηγόρη! Α ρε Γρηγόρη! Α ρε Γρηγόρη»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…