Αποστολία Ζώη: «Αφού με είδε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, έπρεπε να έρθει να μου μιλήσει»

Αποστολία Ζώη

Η απάντηση της τραγουδίστριας στον πρώην συμπαίκτη της στο Nomads.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έβγαλε στην επιφάνεια την κόντρα που είχε με την Αποστολία Ζώη στο Nomads που από ό,τι φαίνεται είναι αρκετά βαθιά και έχει διάρκεια. Συγκεκριμένα, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, ο Γιώργος Κατσινόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει. Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα».

Μετά από την παραπάνω δήλωση, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν σχετικά την Αποστολία Ζώη κι εκείνη απάντησε εντελώς διαφορετικά: «Ο καθένας έχει τη δική του οπτική, απλά εγώ με τον Γιώργο δεν βρέθηκα ποτέ. Ουσιαστικά, εγώ τραγουδούσα στο πάρτι του ΟΚ!, δεν ήμουν κάτω σε κάποια παρέα. Αυτός αφού με είδε έπρεπε να μου μιλήσει. Αφού αυτό επέλεξε, είναι δικιά του επιλογή. Σε περίπτωση που τον έβλεπα τον Γιώργο από κοντά θα τον αγκάλιαζα, θα τον φιλούσα, θα τον ρωτούσα πώς είναι, γιατί με ενδιαφέρει να πορεύομαι με αγάπη».

Γιώργος Κατσινόπουλος: «Για την Αποστολία Ζώη ένιωσα απέχθεια! Βρεθήκαμε σε κοινή παρέα κι έφυγα»