Γιώργος Κατσινόπουλος: «Για την Αποστολία Ζώη ένιωσα απέχθεια! Βρεθήκαμε σε κοινή παρέα κι έφυγα»

Γιώργος Κατσινόπουλος

«Όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν μιλάει με την Αποστολία Ζώη και μάλιστα σε ένα πάρτι που βρέθηκαν σε κοινή παρέα, ο ίδιος σηκώθηκε κι έφυγε.

«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Τα άτομα που δεν είχα αποφασίσει να μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει.

Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα», είπε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κατσινόπουλος…

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και το ντεκολτέ της προκαλεί “αναστάτωση”!