Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό mou για τη φωτογράφιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! – «Πάμε στην βασίλισσα»!

Σάσα Σταμάτη στην Ευαγγελία Αραβανή: " Σιγά μην ασχοληθεί μαζί σου κορίτσι μου!" - Ποιο σχόλιο έκανε η Αραβανή; - Τι απάντησε η Ναταλία Γερμανού στην ερώτηση για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να της "φάει" τη θέση;

«Περισσεύουν οι καλές κουβέντες!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα σχόλια που είχαν προηγηθεί και αφορούσαν στο νέο μέλος του «Μες στην καλή χαρά», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά, η Σάσα Σταμάτη προλόγισε ένα βίντεο με την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε ερώτηση για το αν η Κωνσταντίνα …καλοβλέπει τη θέση της. Κι ενώ η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε ποια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ναταλία απαντούσε: «Εγώ έχω κληθεί εδώ και πέντε χρόνια να κάνω κάτι συγκεκριμένο, να έχω το ρόλο της βασικής παρουσιάστριας στο «Μες στην καλή χαρά». Όλα αυτά τα αποφασίζει το κανάλι μόνο. Εμένα δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο η Κωνσταντίνα. Οι σχέσεις μας είναι άψογες. Είναι πολύ ευγενική, πολύ συνεργάσιμη».

«Έπρεπε να το πει η ίδια για να το πιστέψουν όλοι οι άλλοι;», αναρωτήθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, που αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή του ALPHA.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πρωινό mou κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογράφιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο HELLO που κυκλοφορεί σήμερα. «Να περάσω στη βασίλισσα;», ρώτησε η Σάσα Σταμάτη και πρόσθεσε: «Μία είναι η βασίλισσα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»!

Η Σάσα απευθύνθηκε στην Ευαγγελία Αραβανή λέγοντας: «Δεν λέει για σένα μη φοβάσαι. Σιγά μην ασχοληθεί μαζί σου κορίτσι μου! Μη ζηλεύεις»!

Η Ευαγγελία σχολίασε απλώς ότι «είναι ωραία κοπελίτσα, ξανθιά, πράσινα μάτια». Αυτά που πρόσθεσαν η Σάσα Σταμάτη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, ήταν …έξω από τα δόντια!

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα latest news »