Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε για την αποχώρηση της από το «Μες στην καλή χαρά»

Δείτε όσα είπε...

​Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στη κάμερα του Star για την αποχώρηση της από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».» Ήταν ανακοίνωση του καναλιού. Δεν είχαν κάποιο παράπονο και ίσα- ίσα τους άρεσα πολύ και θα θέλανε να συνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον, είτε στο μελλοντικό, απλά έπρεπε ξανά η δομή της εκπομπής, επειδή δεν μπορούσε να υποστηρίξει έξι άτομα, έπρεπε να γίνει πενταμελής η ομάδα. » τόνισε και συνέχισε» Όχι, δεν μου είπα κάτι για το budget. Μου είπαν ότι πρακτικά η εκπομπή αυτή που ο καθένας έχει αναλάβει ένα ρόλο δεν γίνεται να συνεχιστεί με έξι άτομα.» 

Τι της είπαν στο κανάλι,»Μου είπαν  ότι πρέπει να αποχωρήσει ένα άτομο και αυτό είμαι εγώ.» ’Έχει μιλήσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; «Δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα. Εκ των πραγμάτων είναι στη θέση που ήμουν εγώ, αλλά υπήρχε εξαρχής στην εκπομπή η Κωνσταντίνα. Δεν είναι ότι έφυγα και μπήκε..»

 »Με στεναχώρησε πολύ το γεγονός ότι δεν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι ευχάριστο, όταν ξαφνικά «μένεις χωρίς δουλειά».παραδέχτηκε η Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα latest news »