Απάντηση Κορομηλά σε Κωστάκη – Γιαννιά: «Αν σας στεναχωρεί η κριτική που κάνω…»

Διαφώνησαν με τον Δημήτρη Αρβανίτη...

Με μία μακροσκελή αλλά μετρημένη εξήγηση θέλησε να απαντήσει η Ρούλα Κορομηλά στην αντίδραση που είχαν στο περασμένο live η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς, αλλά και στις δηλώσεις που έκαναν την εβδομάδα που πέρασε…

«Αγαπημένα μου παιδιά Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εγώ λοιπόν θα ήθελα να πω δυο τρία πράγματα με πολύ αγάπη όμως και μεταξύ μας και πολύ σύντομα. Βρισκόμαστε όλοι σε ένα παιχνίδι που ο καθένας έχει κάποιους ρόλους και σε αυτό το παιχνίδι αγαπημένα μου παιδιά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες και υπάρχει και αυτό το ιερό πράγμα που λέγεται φιλανθρωπία. Ερχόμαστε λοιπόν για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτό που είναι μείζωνος σημασίας είανι ότι σε αυτό το παιχνίδι διασκεδάζουμε, χαλαρώνουμε, γελάμε, περνάμε καλά και κατ’ επέκταση περνάει και ο κόσμος καλά. Επειδή άκουσα ότι στεναχωρηθήκατε πάρα πολύ και δυσαρεστηθήκατε και τσιτωθήκατε ίσως από κάποια κριτική που ακούστηκε στο προηγούμενο live, θα ήθελα να σας πω με πολύ αγάπη ότι δε θα ακολουθήσω το δρόμο το δικό σας, που βγήκατε έξω και είπατε διάφορα από την πίεση ίσως, από το άγχος, δεν ξέρω από τι. Γιατί πραγματικά αυτός ο δρόμος δε μου αρέσει. Μου θυμίζει άλλες εποχές. Που δε σας ταιριάζει και εσάς γιατί ο καθένας είναι πολύ φτασμένος στον χώρο του και η Ράνια και ο Γιώργος αλλά φαντάζομαι και εμείς.

Θα ήθελα λοιπόν κλείνοντας να πω ότι θα πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το συνηδειτοποιήσουμε και να το δούμε ότι είναι ένα παιχνίδι και μόνο και κλείνοντας θέλω να πω το εξής… μπορείτε να λέτε ελεύθερα ότιδήποτε θέλετε, αλλά μπορώ κι εγώ από αυτή τη θέση να λέω κι εγώ τη γνώμη μου ελεύθερα, έτσι δεν είναι παιδιά; Και διατηρώ το δικαίωμα μου αν σας στεναχωρεί η κριτική που κάνω, να μην ασκώ καμία κριτική και να περνάω στη βαθμολογία. Σας λέω επίσης ότι η βαθμολογία μου θα είναι απόλυτα δίκαιη και απόλυτα αντικειμενική. Αν λοιπόν σας ενοχλούν τα σχόλια μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Εμένα δε με ενόχλησε, η νεανικότητα επιτρέπει και την αντίρρηση. Σας καταλαβαίνω, το έχω συναντήσει πολλές φορές στην καριέρα μου, δε θα κάτσω να το σχολιάσω, ήταν μια άτυχη στιγμή. Οι νέοι εκφράζονται με δύναμη και θα πουν και δυο κουβέντες παραπάνω» είπε ο Δημήτρης Αρβανίτης από τη μεριά του προκαλώντας τη διαφωνία της Ρούλας που θεώρησε ότι είναι «παιδιά με εμπειρία και καταξιωμένα».

Οι διαγωνιζόμενοι από τη μεριά τους θέλησαν να «τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή» σε όλα όσα ειπώθηκαν τραγουδώντας και πάλι το ρεφραίν του τραγουδιού στα backstage. Τελικά βαθμολογήθηκαν με 18 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Απρόσμενη επίθεση Κωστάκη – Γιαννιά στην επιτροπή του J2US: «Από εδώ και πέρα δε μετράει για εμάς»!

Συνεχίζει την κόντρα με την κριτική επιτροπή του J2US ο Γιώργος Γιαννιάς

Τσιμιτσιλή για Κωστάκη: «Σε συμπαθώ, σε εκτιμώ, αλλά δεν είσαι και η Χαρούλα Αλεξίου»

Μπηχτή Καινούργιου σε Κωστάκη: «Η Ράνια δεν είναι η Μενεγάκη…»