Απρόσμενη επίθεση Κωστάκη – Γιαννιά στην επιτροπή του J2US: «Από εδώ και πέρα δε μετράει για εμάς»!

Ενοχλημένη η Ζέτα: «Δεν το περίμενα αυτό»! - Άφωνος ο Ουγγαρέζος! - Δείτε βίντεο

Λίγο πριν λάβουν την βαθμολογία τους από τους κριτές ο Γιώργος Παράσχος και η Κατερίνα Στανίση, πήραν τον λόγο η Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά, στα backstage του show, για να διαμαρτυρηθούν για την κριτική επιτροπή, χαρακτηρίζοντάς την «παράφορα άδικη»!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του J2US!

«Θέλω να πω λίγο κάτι, μπορώ; Μπορώ! Εμείς μετά την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου -γιατί για τον κόσμο είμαστε εδώ, για το MEGA και για την παραγωγή-, είχαμε σκοπό να φύγουμε, αλλά δε θα το κάνουμε. Θα μείνουμε εδώ» είπε η Ράνια Κωστάκη.

«Φύγουμε δε φύγουμε σήμερα, θεωρώ ότι ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή! Απλά μένουμε εδώ για το MEGA, για την παραγωγή και τον κόσμο. Τέλος! Από εδώ και πέρα η επιτροπή…» είπε ο Γιώργος Γιαννιάς και έσπρωξε το μικρόφωνο στη Ράνια Κωστάκη που συμπλήρωσε «δε μετράει για εμάς τουλάχιστον»…

Την αρχική αμηχανία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, διαδέχτηκαν τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια που δεν έκρυψε την έκπληξη και την ενόχλησή της: «Ήταν λίγο σκληρά αυτά τα λόγια τώρα. Δεν το περίμενα αυτή τη στιγμή αυτό! Στο κάτω κάτω είναι κριτική επιτροπή, έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει και όντως εμείς ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά». 

Περισσότερα latest news »