Αννίτα Πάνια: Σας αποκαλύπτουμε τους νέους συνεργάτες της !

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια στον Alpha , "Αννίτα SOS", μιας και ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα, έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Αλλωστε, ήδη, η πρεμιέρα της εκπομπής αναβλήθηκε μία φορά και όπως καταλαβαίνετε, όλοι εκεί στην Κάντζα, θέλουν η γνωστή παρουσιάστρια να τραβήξει αυλαία οπωσδήποτε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Αποτέλεσμα; Ολοι τρέχουν προκειμένου μέχρι την μεγάλη στιγμή τα πάντα να είναι έτοιμα ! Μάλιστα, απ ΄ότι μαθαίνω εκτός από το πλατό το οποίο στήνεται με γοργούς ρυθμούς, μόλις χθες έκλεισε και οριστικά η νέα ομάδα της Αννίτας. Χθες έκλεισαν οριστικά τανέαπρόσωπα εκείνα, που θα πλαισιώσουν την ξανθιά παρουσιάστρια στον αέρα του «Αννίτα SOS».

Και αν βιάζεστε να συμπεράνετε πως μιλάμε για… πανελάκι της συμφοράς, όπως ήταν ας πούμε το πάνελ του τραγικού απ ΄όλες τις απόψεις… «Ζαμανφού», ευτυχώς απατάσθε. Οι νέα συνεργάτες της Αννίτας δεν θυμίζουν σε τίποτα τα περασμένα θλιβερά, τηλεοπτικά της μεγαλεία!

Ετσι ,λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, η νέα ομάδα της Αννίτας θα αποτελείται από τους : Κώστα Λεφάκη (αστρολόγος), Φοίβο Βρεττά (δικηγόρος), Αλκηστη Αγιωργίτη (λάιφ-κόουτς) και Ερμίνα Γάκη (Ψυχολόγος).

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια – Ποιο είναι το πρόβλημα;