Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια – Ποιο είναι το πρόβλημα;

Πότε θα βγει η εκπομπή στον αέρα;

Για τις 6 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ALPHA,»Αννίτα SOS», αλλά τα πράγματα δεν θα γίνουν ακριβώς έτσι. Ο λόγος; Δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι εργασίες στο στούντιο που θα φιλοξενήσει την Αννίτα Πάνια. Η εκπομπή θα βγει τελικά στον αέρα το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου στις 17:00 και κάθε Σαββατοκύριακο, για να ανοίξει μία γραμμή επικοινωνίας και να δώσει πρακτικές λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Το Αννίτα SOS, είναι μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής μπορούν να καλέσουν στο 212 212 4900.

Διαβάστε ακόμα:

Αννίτα Πάνια: Μη φρικάρεις, μη μασάς, μη στραβώνεις, παρ΄το αλλιώς!