Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά για το σκηνικό στην Πάτρα: «Για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος»

Αγγελική Ηλιάδη

"Υπάρχουν δύο καλλιτέχνες που δεν θα 'θελα να ξανασυνεργαστώ. Και οι δύο είναι άντρες" παραδέχεται η Αγγελική Ηλιάδη.

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη δουλειά, ενώ απάντησε και για το πρόσφατο περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας.

«Υπάρχουν δύο καλλιτέχνες με τους οποίους έχω συνεργαστεί και δεν θα ‘θελα να ξανασυνεργαστώ στο μέλλον. Και οι δύο είναι άντρες. Με τις γυναίκες δεν είχα ποτέ πρόβλημα» παραδέχεται η Αγγελική Ηλιάδη.

Ποια είναι η σχέση της με τους δύο γιους της;

«Με τον μεγάλο γιο μου μοιραζόμαστε πράγματα. Όποτε θέλει μου λέει τα προσωπικά του. Τώρα που βγαίνουμε μαζί είναι τόσο τεράστια η χαρά μου. Πηγαίνουμε ας πούμε στο club και είμαι με τον γιο μου. Ο μικρός παίζει ποδόσφαιρο. Λέει ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής σαν τον μπαμπά του αλλά θα δούμε» απαντά η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αγγελική Ηλιάδη περιγράφει ένα αμήχανο περιστατικό που της έχει συμβεί επάνω στην πίστα.

«Φοράω ένα πολύ μίνι φόρεμα και με πιάνει ένας τύπος και με κρατάει αγκαλιά. Είχα το ένα χέρι στο μικρόφωνο και με το άλλο προσπαθούσα να μην φανεί ο ποπός. Κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να τρέχει. Ήθελε να με βγάλει έξω μαζί του» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχεται ότι έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και πως έχει ψάξει κινητό συντρόφου της στο παρελθόν, ωστόσο δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται στα social media.

Τέλος, όσον αφορά το πρόσφατο περιστατικό που προέκυψε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου εμφανίζεται, η Αγγελική Ηλιάδη ξεκαθάρισε πως:

«Είχα ανεβάσει πυρετό το Σάββατο και αναγκαστικά έπρεπε να πάρω λίγο χρόνο για να πέσει ο πυρετός και να βγω στο μαγαζί. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μην εμφανιστώ. Ήταν η δεύτερη μέρα που ήμασταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Βγήκα κανονικά στο πρόγραμμά μου απλά βγήκα μιάμιση-δύο ώρες αργότερα».

«Δεν θα σου πω ψέματα: με ενόχλησε το γεγονός ότι κάποιοι γκρίνιαξαν για την ώρα. Επίσης, για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος, μου είπαν ότι όλο αυτό το έκανα για να βγω μετά τον Τριαντάφυλλο. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι το είπε αυτό ο ίδιος» παραδέχεται η τραγουδίστρια.