Αγγελική Ηλιάδη: Ποιους συνεργάτες της κατηγορεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Αγγελική Ηλιάδη

"Έχω μάθει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου και τον κόσμο. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι που... στράβωσαν" αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη.

Δριμύ κατηγορώ ενάντια σε κάποιους συναδέλφους της εξαπέλυσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μέσα από μία σειρά αναρτήσεων στο Instagram έριξε τα «βέλη» της κατά ορισμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι όπως αναφέρει η ίδια δεν σεβάστηκαν την κατάσταση της υγείας της και δεν την «κάλυψαν» σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας στο οποίο εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο.

«Είμαι λίγο άρρωστη. Δεν τρελαινόμαστε, ένας πυρετός είναι και θα περάσει. Χθες είχα πάλι πολύ υψηλό πυρετό, ήμουν πάρα πολύ χάλια και μου ήταν αδύνατο να εμφανιστώ στο μαγαζί. Δεν βγήκα λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμά μου, ώστε να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να πέσει ο πυρετός, να νιώσω λίγο καλύτερα» αναφέρει σε story της στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη.

«Έχω μάθει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου και τον κόσμο. Στην προκειμένη περίπτωση εδώ στην Πάτρα που τόση αγάπη μου έχετε δείξει, όπως και τον αγαπημένο μου επιχειρηματία. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι που «στράβωσαν» και αρνήθηκαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας μου» πρόσθεσε με νόημα η τραγουδίστρια.

«Καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη πραγματοποιεί εμφανίσεις ο Αντύπας. Ωστόσο, το περασμένο Παρασκευοσάββατο τη θέση του πήρε εκτάκτως ο Τριαντάφυλλος.