Ανειδίκευτος εργάτης: Πρεμιέρα σήμερα με τον Σπύρο Χαριτάτο

Στις 14:00, στον Alpha...

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός υλοτόμου; Ποιες οι προκλήσεις ενός ζαχαροπλάστη; Έχει μυστικά το επάγγελμα του υπαλλήλου καθαριότητας;

Η επιτυχημένη ενότητα «Ανειδίκευτος εργάτης» που έκανε αίσθηση μέσα από την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση ALPHA», αυτονομείται. Από το Σάββατο 25 Ιουλίου και κάθε Σάββατο, ο Σπύρος Χαριτάτος μας δείχνει την άλλη πλευρά στην αναζήτηση εργασίας. Στον αγώνα για το μεροκάματο, πτυχία και βιογραφικά μπαίνουν στην άκρη.

Σε μια εποχή συνεχών και αιφνιδιαστικών μεταβολών, η ξαφνική απώλεια εργασίας αντιμετωπίζεται με την αναζήτηση μίας καινούριας εκεί, όπου οι ευκαιρίες υπάρχουν ακόμα.

Κάθε εβδομάδα, ο Σπύρος Χαριτάτος πηγαίνει ΟΠΟΥ υπάρχει μεροκάματο και βιώνει την καθημερινότητα, τις προσκλήσεις και τις συνθήκες επαγγελμάτων της «διπλανής πόρτας». Για μία ημέρα, γίνεται υπάλληλος καθαριότητας, ζαχαροπλάστης, υλοτόμος, υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε σουβλατζίδικο, σε αλιευτικό, σε ναυπηγείο, ως «Ανειδίκευτος εργάτης» και μας δείχνει σε πρώτο πλάνο την εμπειρία του.