Αλέξης Βιδαλάκης: «Σχέση πατέρα γιου δεν συνάψαμε ποτέ»

Αλέξης Βιδαλάκης

"Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πολύ καλός και να μην μπορέσει ποτέ να επικοινωνήσει με το παιδί του" δήλωσε ο Αλέξης Βιδαλάκης.

Ο Αλέξης Βιδαλάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για το χάσμα γενεών που είχε με τον πατέρα του κι ότι ποτέ δεν ανέπτυξαν ουσιαστικά τη σχέση πατέρα και γιου.

«Παντρεύτηκε στα 35 και με έκανε στα 55 του. Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήταν συνταξιούχος. Αυτό τον πλήγωσε πολύ γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Γενικότερα ήταν λίγο απόμακρος σαν μπαμπάς, οπότε η σχέση μας ήταν πολύ τυπικές. Ήταν πολύ καλός κι ευγενικός άνθρωπος, τον αγαπούσαν όλοι κι εμείς, αλλά σχέση πατέρα γιου δεν συνάψαμε ποτέ. Δεν ήταν άσχημες οι σχέσεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Βιδαλάκης.

«Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από επτά χρόνια. Από τα 18 μου και μετά δεν βρεθήκαμε πολύ στην Κρήτη γιατί ήμουν φοιτητής. Μόνο σε γιορτές. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν είχαμε τη σχέση πατέρα γιου. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πολύ καλός και να μην μπορέσει ποτέ να επικοινωνήσει με το παιδί του. Συμβαίνει αυτό. Επίσης ένας πατέρας μπορεί να είναι πολύ στοργικός και να είναι πολύ βίαιος… Ο μπαμπάς μου είχε το χιούμορ. Έκανε μια πλάκα, ένα αστείο κι έφευγε» συμπλήρωσε ο Αλέξης Βιδαλάκης.