Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό… Ένιωσα ότι κάτι έπαθε…»

Αλέξανδρος Δαβιλάς

"Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε".

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς είναι ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε το κατώφλι του Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη όταν άκουσε ότι ο καλεσμένος της έχει γεννηθεί το 1997. Μάλιστα, έχει και δίδυμο αδερφό.

Η παρουσιάστρια άρχισε την «ανάκριση» και ο Αλέξανδρος Δαβιλάς μάς αποκάλυψε αρκετά πράγματα από τη ζωή του. «Έχω αλλάξει αρκετά σχολεία γιατί ήμουν λίγο άτακτος. Με έδιωχναν. Έκανα πλάκα, αλλά δεν είχα μέτρο. Μέχρι να καταλάβω ποιο ήταν το μέτρο, έπρεπε να αλλάξω πολλά σχολεία. Με συμπαθούσαν αλλά επειδή δεν σταματούσα μου έλεγαν ότι έπρεπε να φύγω. Στο σπίτι ο αδερφός μου ήταν ο ήσυχος κι εγώ ο άτακτος.

Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Τον αισθάνεσαι. Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε. Κάποια στιγμή, όταν άλλαξα πάλι σχολείο, ο αδερφός μου δεν ακολούθησε. Στα 17 ήθελα να φύγω από το σπίτι και κάπου εκεί χάθηκε όλο αυτό. Ακόμα είμαστε σε περίεργη κατάσταση. Βρισκόμαστε και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, καταλαβαίνει αμέσως ο ένας τον άλλον αλλά παλιά ήταν τρομακτικό.

Ήμουν εγώ στην Άνω Γλυφάδα, ήταν ο αδερφός μου στο Λαγονήσι, έσπασε το πόδι του και κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο γιατί το ένιωσα ότι κάτι έπαθε.

Ερωτευόμασταν τις ίδιες κοπέλες. Ήταν περίεργο. Την πρώτη φορά τσακωθήκαμε αρκετά, τη δεύτερη φορά μιλήσαμε, την τρίτη φορά είπαμε ότι δεν γίνεται αυτό. Εκεί αρχίσαμε να βγαίνουμε και με διαφορετικές παρέες, να μην είμαστε τόσο κοντά. Αλλά η αγάπη είναι απίστευτη! Άλλο να έχεις δίδυμο και άλλο να έχεις αδερφό, είναι τελείως διαφορετικό. Είναι λες και βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια. Είναι λίγο παρανοϊκό από ένα σημείο κι έπειτα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…