Άγριος καβγάς Παπαδάκη – Παπαδημούλη στον αέρα της εκπομπής! – ΒΙΝΤΕΟ

«Είστε βουλευτής 4 χρόνια και είμαι δημοσιογράφος 37. Είναι ντροπή»!

Μια φράση του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί για τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος -εμμέσως- τον κατηγόρησε για προπαγάνδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή την προπαγάνδα ότι όταν τα παίρνουν από τους πολίτες το κάνει ο Θεοχάρης και όταν τα μοιράζουν το κάνει ο Σαμαράς τη θεωρώ οργουελιανή. Ότι κάνει ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας είναι με εντολή Σαμαρά και Βενιζέλου κι επειδή σας άκουσα πάλι να λέτε όταν είναι για φορολογία «ο Θεοχάρης»…»

«Χαριτολογώντας, δεν κάνω προπαγάνδα.», διέκοψε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όχι δεν είναι χαριτολογώντας, με συγχωρείτε.», απάντησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όταν στη διευκρίνηση «Άρα κάνω προπαγάνδα. Κατά την άποψή σας κάνω προπαγάνδα;», που ζήτησε ο δημοσιογράφος, ο πολιτικός απάντησε «Συμβάλετε άθελά σας», ήρθε η έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη…

«Το ακούω πρώτη φορά στην εκπομπή και μάλιστα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το δέχομαι αυτό, θα μου ζητήσετε συγνώμη για να συνεχίσουμε! Παρακαλώ, από τη σημερινή εκπομπή, αυτό ακριβώς που είπε ο κύριος Παπαδημούλης, να το βρούμε να το παίξουμε στον κύριο Παπαδημούλη, να ζητήσει συγνώμη στον αέρα. Όχι κύρια Παπαδημούλη, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο και σας παρακαλώ πολύ με μένα προσωπικά να είστε προσεκτικός. Είστε βουλευτής τέσσερα χρόνια και είμαι δημοσιογράφος 37. Είναι ντροπή»!

//www.youtube.com/embed/5g9jaZV1uoU

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε ο Παπαδάκης: «Για αυτό η εκπομπή είναι πρώτη με συντριπτική διαφορά από τη δεύτερη!»

Άγριο ξέσπασμα Ντινόπουλου κατά Βαρουφάκη: «Μπαρουφάκη είσαι πολιτικάντης»!

Σηκώθηκε να φύγει ο Κοντονής από την εκπομπή! Τον σταμάτησε ο Παπαδάκης! 

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε»!