Άγριο ξέσπασμα Ντινόπουλου κατά Βαρουφάκη: «Μπαρουφάκη είσαι πολιτικάντης»!

Έκλεισε τη σύνδεση μέσω skype ο καθηγητής! - «Λέει τις απίθανες μπαρούφες! Έλα, πήγαινε για ύπνο τώρα!» - Δείτε το βίντεο!

Πριν ακόμα βγει στο παράθυρο του Πρωινό ΑΝΤ1 ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης, ξεκίνησε η επίθεση από τον βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλο.

«Τώρα αυτό μας το φύλαγες Παπαδάκη, έτσι;», είπε ο βουλευτής και συνέχισε: «Θέλει μια απάντηση ο κύριος Βαρουφάκης. Πριν από ένα χρόνο μας έλεγε για χρεοκοπία και τολμάει και βγαίνει»! 

«Κύριε Παπαδάκη μπορείτε να με προστατεύσετε; Θέλετε να σωπάσω;», διαμαρτυρήθηκε ο καθηγητής.

Για μερικά λεπτά οι τόνοι έπεσαν και ο Γιάννης Βαρουφάκης κατέθεσε τις απόψεις του. Με την ολοκλήρωση του όμως, ήρθε το ξέσπασμα του Αργύρη ντινόπουλου…

«Εγώ τον λέω Μπαρουφάκη και το λέω ευθέως! Εδώ και ένα χρόνο βγαίνει και λέει τις απίθανες μπαρούφες με τον μανδύα του καθηγητή, υπονομεύει μια προσπάθεια, έρχεται μας μιλάει για λιτότητα. Σε ακούσαμε, τώρα θα τ' ακούσεις! Τώρα σε ενοχλεί, δεν είσαι καθηγητής είσαι πολιτικάντης! Έλα, πήγαινε για ύπνο τώρα»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο Γιάννης Βαρουφάκης έκλεισε τη σύνδεση μέσω skype λέγοντας: «Αγαπητέ μου κύριε σας παραδίδω στους τηλεθεατές»…

//www.youtube.com/embed/jgE1XFT_sgM

Δείτε ακόμα:

Σηκώθηκε να φύγει ο Κοντονής από την εκπομπή! Τον σταμάτησε ο Παπαδάκης!