Αγκαλιάστηκαν Ουγγαρέζος – Σεφερλής – Το μήνυμα του Ουγγαρέζου στο φινάλε

Μάρκος Σεφερλής: «Περασμένα ξεχασμένα»

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν ένα on air περιστατικό δημιούργησε ένταση ανάμεσα στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA και την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν βγήκε στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ».

Όταν επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA οι δυο τους έδωσαν τα χέρια χωρίς να πουν πολλά και στη συνέχεια των επόμενων εκπομπών ο Μάρκος μίλησε για αυτό το περιστατικό στην καλεσμένη του Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι δυο τους κράτησαν για το φινάλε της εκπομπής τις on air μεταξύ τους κουβέντες και η διάθεση ήταν… περασμένα ξεχασμένα. 
«Άφησα για το τέλος το φιλαράκι μου τον Δημήτρη, έλα αγόρι μου κοντά. Είδα τώρα τα πλάνα αυτά τα ωραία. Τραγουδήσαμε μαζί, παίξαμε μαζί και κοιμήθηκες στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα μου κι εγώ ήμουν από πάνω, έπρεπε να γίνει για τις ανάγκες της εκπομπής. Πολύ ωραίες στιγμές, συγκινητικές, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά αυτούς τους εννιά μήνες, το τελευταίο διάστημα, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, μούρη με μούρη έτσι, συμβαίνουν αυτή σε πολύ αγαπημένους ανθρώπους, όταν τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα, στους μεγάλους έρωτες, υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που πολλές φορές καταλήγουν σε μίσος, εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είναι περασμένα ξεχασμένα. Το ξέρετε, το καταλάβατε, δεν έγινε και τίποτα σοβαρό στην ουσία, απλά πραγματικά ήταν τόσο έντονη η σχέση μας και μέσα στην εκπομπή και μπροστά στους φακούς, αλλά και έξω από την εκπομπή, το είδατε αυτό σε νυχτερινές εξορμήσεις που κάναμε, που τραγουδάγαμε μέχρι το πρωί και για εμάς, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που περνάγαν καλά μαζί μας.» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκλεισε το μεταξύ τους θέμα με λίγες σαφείς κουβέντες και πολύ συγκίνηση και αγκαλιάστηκε με τον Μάρκο.
«Θέλω να το πω και θέλω να ακουστεί ότι πάντα σε εκτιμώ και σε θαυμάζω, ξέρεις ότι σε παρακολουθώ χρόνια και όπως τα είπες είναι τα πράγματα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να μιλάμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, είναι η έκτη μου χρονιά εδώ, το έκτο τέλος, τέλος σημαίνει σκοπός. Νομίζω ότι ο σκοπός επιτευχθεί. Είναι η πρώτη φορά και η μόνη φορά νομίζω στη ζωή μου που δεν έχω τι να πω. Σας ευχαριστώ» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χωρίς να αναφέρει τίποτα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

https://www.youtube.com/embed/ku-flz5IJ2I