Ο Μάρκος απάντησε στην Τατιάνα για το επεισόδιο με τον Ουγγαρέζο!

«Ήταν μια άτυχη στιγμή!»

Καλεσμένη του Μάρκο Σεφερλή ήταν σήμερα το πρωί η Τατιάνα Στεφανίδου. Λίγο πριν βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής «Μία» βρέθηκε στο «MEGA με ΜΙΑ» και για λίγο αντέστρεψε τους ρόλους στο πρωινό, βάζοντας εκείνη τον Μάρκο στη θέση εκείνου που απαντά. Αφορμή το πρόσφατο on air επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η έκταση που πήρε.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στην παρουσιάστρια:«Πριν έρθεις στον καναπέ, ήσουν εδώ, μας είδες λίγο, ξέρεις από την άλλη εμένα πάρα πολύ καλά, ξέρεις ότι είμαι και πολύ ειλικρινής άνθρωπος, ξέρεις ότι ό,τι αισθάνομαι το δείχνω, άρα αυτό που συμβαίνει με τον Δημήτρη είναι όντως έτσι. Δηλαδή έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε, ο κόσμος είδε στον αέρα τι ακριβώς ειπώθηκε, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, δεν θα μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα το τι ακολούθησε και η σχέση μας σήμερα είναι αυτή που βλέπει ο κόσμος, δηλαδή μια χαρά, είμαστε επαγγελματίες, είμαστε συνεργάτες. Δηλαδή και στο πλατό και εκτός, έχουμε τραγουδήσει μαζί με τον Δημήτρη, έχουμε πιει, έχουμε φάει μαζί, έχουμε ξημερώσει οι δυο μας γιατί φύγαν όλοι και μας άφησαν μόνους μας. Αυτά δεν ξεχνιούνται μέσα σε δυο λεπτά. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά μας είναι αληθινή, συνεχίζουμε να περνάμε καλά, συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε και γενικά το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο.»

«Πιστεύω ότι είσαι ένας άνθρωπος που σε αυτό το ζόρικο παιχνίδι του τριώρου του καθημερινού και αυτού του κόσμου της τηλεόρασης που είναι πολύ δύσκολος, είναι άλλου είδους πρωταθλητισμός από αυτό που έχεις κάνει εσύ. Εσύ είσαι στο θέατρο και έχεις τους ανθρώπους σου γύρω σου, τους συνεργάτες σου που σε αγαπάνε, σε φροντίζουν, σε προστατεύουν, έχεις κάνει επίσης πολύ ωραίες παραγωγές στην τηλεόραση μαγνητοσκοπημένες. Αυτό το καθημερινό, έχει τα βήματα του, έχει μια καθημερινή φθορά, έχει τον πόλεμο του, ασχολούνται πολύ και διάφοροι μαζί του και επειδή είσαι έναςν πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και είσαι ένα ηφαίστειο καθημερινό, νομίζω ότι στεναχωριέσαι και πληγώνεσαι. Δε τα αφήνεις όλα στην μπάντα να ασχοληθείς, που σκίζετε και κάθεσαι και σε στεναχωρεί ο ένας και ο άλλος. Δε το λέω για τον Ουγγαρέζο τώρα, το λέω γενικότερα. Εσύ είσαι στο είδος σου ένας σταρ μεγάλος, τι ασχολείσαι!» συμβούλευσε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Μάρκος συμπλήρωσε στα όσα έλεγε: «Απλά ξαφνιάζομαι από το τόσο πολύ οργανωμένο που γίνεται μέχρι και σήμερα. Μου κάνει εντύπωση. Λέω είναι δυνατόν τόσο πολύ οργανωμένο όλο από παντού; Ήταν μια άτυχη στιγμή»

 https://www.youtube.com/embed/3VIiB4jbkvY