Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τι είναι το backstage ρεπορτάζ; Με ρώτησε αν θέλω να με κάνει θέμα την ώρα που δουλεύω;»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Είναι ντροπή, πήγαμε πάλι και γίναμε εμείς το θέμα», λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για τον χαμό που επικρατεί από χθες με τις καταγγελίες που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησαν στο «Πρωινό μας», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να εκφράζει τη δική της άποψη.

«Είναι ντροπή να γίνεται αυτό σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, σε έναν γάμο. Είναι ντροπή, πήγαμε πάλι και γίναμε εμείς το θέμα. Πας σε έναν γάμο, το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι; Βάζω στο ίδιο τσουβάλι τα περιστατικά που είδα και όχι όλους. Βγαίνει μια κοπέλα και καταγγέλει ότι υπέστη μπούλινγκ. Οφείλει δεοντολογικά να πάει στο εποπτικό της ΕΣΗΕΑ και να καταγγείλει το περιστατικό. Όλο αυτό που είδαμε δεν αφορά το κοινό. Την κοπέλα δεν την ακούσαμε και δεν το επιβεβαίωσε κανένας άλλος συνάδελφος», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Τι είναι το ρεπορτάζ, το backstage; Εγώ έχω πάει σε μια αποστολή να κάνω θέμα και έρχεται ένας δημοσιογράφος, που για να μη χαθούν τα χρήματα της αποστολής, έρχεται στο νησί τελικά, ενώ είχε αποφασιστεί ότι δεν θα καλύψει το γάμο και κάνει με εμένα ρεπορτάζ χωρίς να με έχει ρωτήσει; Τη δική μου δουλειά, με εμένα πρωταγωνίστρια, θα με κάνει θέμα; Δεν το κατάλαβα αυτό, τι ήταν ακριβώς. Εμένα με ρώτησε αν θέλω να με κάνει θέμα την ώρα που δουλεύω;».