Υψηλή τηλεθέαση για το «Καφέ της Χαράς» και στην επανάληψη της πρεμιέρας

Καφέ της Χαράς

Είδαν το σίριαλ όσοι το έχασαν...

Μάλλον το «Καφέ της Χαράς» ήρθε για να μείνει στη συνήθεια των τηλεθεατών! Η δημοφιλής σειρά του Χάρη Ρώμα επέστρεψε, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σημειώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό την περίμενε με θέρμη!

Η Άννα Χατζησοφιά δηλώνει πως “δεν είχε κλείσει η ιστορία” στο Καφέ της Χαράς

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή 21:45, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, μα χθες μεταδόθηκε σε επανάληψη η πρεμιέρα του νέου κύκλου. Προφανώς για να γυρίσουν στο αρκαδικό χωριό και όσοι τηλεθεατές δεν… γύρισαν την τελευταία μέρα του περασμένου χρόνου.

Τι ποσοστά, ωστόσο, κατόρθωσε να σημειώσει ο Περίανδρος Πώποτας που συναντά μετά από 15 ολόκληρα χρόνια τον μεγάλο του έρωτα, την Χαρά Χάσκα;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, χθες Παρασκευή στο διάστημα από 21:45 έως 22:45, η σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού σε ποσοστό 24,3% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 26%

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το νέο «Καφέ της Χαράς» έφτασε σε τέταρτο προβολής μέχρι το 26,1% στο σύνολο του κοινού και το 27,8 στο δυναμικό κοινό!