Βραδιά Eurovision απόψε…

Διαβάστε λεπτομέρειες...

17:00 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 83 - Ο Χάρης βρίσκει τη Ζωή να κρατάει το πιστόλι του, της λέει όμως πως ποτέ δεν το έχει χρησιμοποιήσει! Ο Δημοσθένης σκέφτεται να πουλήσει τις μετοχές του και η Βέρα συμφωνεί μαζί του. Αντίθετα η Λήδα όταν το μαθαίνει, αντιδρά έντονα. Ο Μάριος προτείνει στη Ναταλία να πάνε ένα ταξίδι, αλλά εκείνη αρνείται με πρόφαση τις δουλειές της. Ο Φάνης πηγαίνει στο σπίτι των Ζακυνθινών και επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις στη Βέρα, που αρνείται όμως να τον ακούσει. Εκεί φτάνουν και ο Δημοσθένης με την Έλσα, η οποία ενθουσιάζεται όταν βλέπει τον «θείο Φάνη». Κι ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Ανδρέα να τον απομακρύνει από την εγγονή και την κόρη του, ο Φάνης κάνει την έκπληξη. Η Ζωή έχει πάθει εμμονή με το όπλο του φόνου του πατέρα της που δεν έχει βρεθεί, όταν ξαφνικά λέει στον Κωνσταντίνο πως έχει ένα σχέδιο για να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος!

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 - Ο Χαρούν βλέπει το σκάφος όπου βρίσκεται παγιδευμένη η Εντά να τυλίγεται στις φλόγες της έκρηξης και χάνει το μυαλό του. Κατηγορεί τον εαυτό του για τον άδικο χαμό της κοπέλας. Το παιχνίδι του Μπατού, όμως, δεν τελειώνει εκεί: σύντομα αποκαλύπτεται στον Χαρούν ότι η Εντά ζει! Αλλά όχι για πολύ ακόμα εκτός αν… Ο άγνωστος εκβιαστής ζητά από τον Χαρούν, τον Φεγιάζ ως αντάλλαγμα για τη ζωή της Εντά. Ο Χαρούν συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι τελικά ο στόχος του μυστηριώδες αυτού εχθρού είναι ο πατέρας του. Και τώρα πρέπει να βρει μια λύση για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά χωρίς να θυσιάσει τον πατέρα του.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 117 -  Η Λένα πιέζει τον Δημήτρη να της δώσει χρήματα, απειλώντας πως θα μιλήσει στην Αλεξάνδρα. Αυτός την προκαλεί να το κάνει και την φέρνει με το ζόρι μπροστά στη γυναίκα του… Ο Σιμόν ρωτάει τη Σάννυ αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο 'Αρης συνεχίζει να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων του, οι οποίοι στέλνουν στην οικογένειά του ένα dvd με τον 'Αρη να μιλάει στην κάμερα. Η Μαντώ μαλώνει για άλλη μια φορά με την 'Ελσα, η οποία απειλεί ότι θα φύγει οριστικά από τη φάρμα. Η Σάννυ μαλώνει με τη Νάνσυ, στην προσπάθειά της να την πείσει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της. Η 'Αννα πιέζει τον Μπίλλυ να της πει το καινούριο επώνυμο της ανιψιάς του… Στο μεταξύ, ο Θεόφιλος τής προτείνει να ενημερώσουν την αστυνομία για να βρουν ποιος έριξε τα φέιγ – βολάν στην αυλή του κολεγίου… Ο Γρηγόρης προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Κρίστη, αλλά εκείνη απορρίπτει την πρότασή του. Στο μεταξύ, η 'Αννα φωνάζει τη Μαντώ στο γραφείο για να συζητήσουν το θέμα των διδάκτρων. Ο 'Αρης ανεβάζει πυρετό και οι απαγωγείς αποφασίζουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες…

21:00 ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ – MEGA

Επεισόδιο 71ο - 'Ενα επεισόδιο με τίτλο «Τα πάθη του Μάρκου και της Τιτίκας»! Η Τιτίκα μαθαίνει για τη σχέση του άντρα της με τη Νάντια και έξαλλη ζητάει την απόλυσή της (πού να μάθαινε και για τις άλλες!). Η Ν¨άντια, όμως, κλαίγεται στον Μάρκο γι' αυτή την «αδικία» και μάλλον τη γλιτώνει την απόλυση. Και τώρα που είπαμε «Μάρκος», συνεχίζεται ακάθεκτο το πρόγραμμα επιμόρφωσης και καλής συμπεριφοράς μόνο που τα «πρέπει» της Χριστίνας είναι πολλά και ο Μάρκος έχει αρχίσει να χάνει τη μπάλα. Η μέρα, όμως, συνεχίζεται και η Τιτίκα χάνει έναν σημαντικό καλεσμένο για την εκπομπή (και μαντέψτε ποια τον έχει πάρει!). Αλλά επειδή και τα πάθη είναι πολλά, η Τιτίκα μαθαίνει ότι τα κουτάβια της Μαρί Τερέζ ζουν και ο Αιμίλιος τα έχει δώσει κρυφά για υιοθεσία! Περνώντας, λοιπόν, από την εταιρία για να του ζητήσει το λόγο (απορώ γιατί του μιλάει ακόμα) βλέπει τη Νάντια στο πόστο της σαν να μην τρέχει τίποτα (το κάνεις τώρα το έγκλημα ή δεν το κάνεις;). Ο Μάρκος έχει αρχίσει να τσινάει στις απαιτήσεις της Χριστίνας, με αποκορύφωμα τη στιγμή που η Χριστίνα τού ζητάει να αντικαταστήσει τον αγαπημένο του Δικέφαλο με ένα άλλο αυτοκίνητο. Τιτίκα και Μάρκος καταρρακωμένοι παίρνουν τις αποφάσεις τους… Χωρίζουμε! Παραιτούμαι! (αντίστοιχα).

22:00 57ος διαγωνισμός Τραγουδιού Εurovision – Α΄ ημιτελικός - ΔΕΙΤΕ μαζί με το ZappIT ζωντανά τον ημιτελικό της Eurovision! LIVE CHAT από το στoύντιο του ZappIT με αγαπημένους καλλιτέχνες!

Περισσότερες ειδήσεις MEDIA… εδώ!