ΔΕΙΤΕ μαζί με το ZappIT ζωντανά τον ημιτελικό της Eurovision! LIVE CHAT από το στoύντιο του ZappIT!

Τις ημέρες της EUROVISION το ΖΑPPIT θα παρακολουθεί από κοντά τον διαγωνισμό τραγουδιού και τις προσπάθειες της Ελλάδας και της Κύπρου για διάκριση!

Την Τρίτη 22 Μαίου, στον πρώτο ημιτελικό, όπου συμμετέχουν οι δύο χώρες, οι αναγνώστες του ZAPPIT θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τη διοργάνωση και να σχολιάζουν ζωντανά στο live chat που θα διεξάγεται στο στούντιο μας!

Το κοινό μπορεί να λέει τη γνώμη του, την ώρα που ο διαγωνισμός θα είναι σε εξέλιξη και …τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά. Άλλωστε η EUROVISION είναι ένας αμφιλεγόμενος διαγωνισμός, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης και δίνει πάντα αφορμές για ποικίλα σχόλια !

Όλοι θα είμαστε συντονισμένοι στο ZAPPIT για να μαθαίνουμε τα τελευταία νέα και φυσικά για να παρακολουθήσουμε τις δύο μαγικές βραδιές! Ο πρώτος ημιτελικός στις 22 Μαίου και ο μεγάλος τελικός, το Σάββατο 26 Μαίου!

Η ζωντανή μετάδοση ξεκινάει στις 22:00, αλλά η δική μας μετάδοση θα αρχίσει από τις 21:30 και θα διαρκέσει και μισή ώρα μετά το τέλος του διαγωνισμού (00:30)!

Να είστε εκεί για να τα δούμε όλα και να τα πούμε ΟΛΑ!

Διαβάστε όλα τα νέα της EUROVISION… ΕΔΩ