Τηλεθέαση: Σε φουρτουνιασμένη θάλασσα το Big Brother στο δεύτερο live

Γρηγόρης Γκουντάρας

Τι τηλεθέαση σημείωσε το 2ο Big Brother Live;

Το Big Brother επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον δεύτερο, συνεχόμενο, κύκλο του μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα χθες, Παρασκευή, προβλήθηκε το δεύτερο Live στο οποίο και σημειώθηκε η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Σε αυτό η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, υποδέχθηκαν στο πλατό την Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό όλες τις στιγμές που βίωσαν οι παίκτες του ριάλιτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πόσο παρακολούθησαν, όμως, οι τηλεθεατές το συγκεκριμένο live;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο live του Big Brother κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο του κοινού.

Μοναδικός αντίπαλος του Big Brother Live ήταν το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA, «Η γη της ελιάς» που συγκέντρωσε ποσοστό 20.3% στο δυναμικό κοινό και 23.8% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.