Τηλεθέαση: Η Μπέττυ Μαγγίρα τάραξε τα νερά της πρωινής ζώνης

τηλεθέαση

Τι τηλεθέαση σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα απέναντι από τον ανταγωνισμό;

Πλήρως ανανεωμένο εμφανίστηκε το τοπίο στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και η τηλεθέαση, από χθες, παίρνει φωτιά. Και αυτό μιας και προστέθηκε στον ήδη υπάρχοντα σκληρό ανταγωνισμό η Μπέττυ Μαγγίρα με τη νέα εκπομπή «I love Σου Κου» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, αυτή η επίσημη πρώτη για την παρουσιάστρια και το «I love Σου Κου» κατέγραψε ποσοστό 12,5% στο δυναμικό κοινό και 11,7% στο γενικό σύνολο, απέχοντας απειροελάχιστα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ενώ τα οριστικά ποσοστά θα τα γνωρίζουμε τη Δευτέρα.

Πως τα πήγε όμως η νέα παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα απέναντι στον ανταγωνισμό;

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 13,3%

I love Σου Κου – 12,5%

Χαμογέλα και πάλι – 12,2%

Οι Δεκατιανοί – 8,4%

Γεια σου – 8,8%

Δύο στις 10 – 3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17,3%

Οι Δεκατιανοί – 13,6%

I love Σου Κου – 11,7%

Χαμογέλα και πάλι – 11,1%

Γεια σου – 9,4%

Δύο στις 10 – 4,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.