Τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΑΛΤΕΡ ;

Από το πρωί διαφαίνεται η προσπάθεια επαναλειτουργίας του ΑΛΤΕΡ και πολλοί αναφέρουν ότι σε αυτό θα συμμετάσχει και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι απαντά ο ίδιος ;

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία περί ενδεχόμενης επαναλειτουργίας του ALTER! Μία υπόθεση που ταλαιπωρεί για πολλούς μήνες τους περίπου 700 εργαζόμενους του καναλιού. Από χθες το βράδυ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για επαφές της ιδιοκτησίας με μερίδα εργαζομένων, προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή στις διεκδικήσεις τους και να εξοφληθεί μέρος των δεδουλευμένων.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άνκορμαν έχει ήδη μιλήσει για την επιστροφή του στο κανάλι, το οποίο απετέλεσε την τελευταία του τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να αφήνονται και να υπονοούνται διάφορα γράφει στο twitter του χαρακτηριστικά:

Δεν αφήνει, λοιπόν, κανένα ενδεχόμενο ή…χαρμάδα ασχολίας του ξανά με την τηλεοπτική περιπέτεια του καναλιού του Ταύρου -πλέον- !

Πάντως, ήταν πολλοί αυτοί- ακόμα και δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στο ΑΛΤΕΡ- που έσπευσαν να ρωτήσουν δημόσια τον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπλοκή του ή όχι στην υπόθεση…

Διαβάστε ακόμα;

Φήμες ότι μπορεί να ανοίξει και πάλι το ALTER!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για τα χρήματα που κερδίζει και για το λόγο που δεν κάνει τηλεόραση