Σάββας Πούμπουρας: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σάββας Πούμπουρας

Τι συνέβη και αποχώρησε από την εκπομπή λίγο πριν το Πάσχα;

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σοβαρευτούμε και να σας ανακοινώσουμε κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι πλάκα. Θέλουμε να πούμε ένα γεια στον Σάββα, διότι ήταν μία συνεργασία που από την αρχή ξέραμε ότι ίσως να διακοπτόταν γιατί είχε κάτι άλλο σε εκκρεμότητα και αυτό -δυστυχώς για εμάς- ευδοκίμησε για σένα. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε αποχωριστούμε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο φινάλε της εκπομπής την Κυριακή το μεσημέρι. Με αυτή την ανακοίνωση, ο Σάββας Πούμπουρας αποτέλεσε παρελθόν για το Σπίτι μου σπιτάκι μου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωση για το τέλος…

[dfp_ads id=236982]

Ο Σάββας Πούμπουρας από την πλευρά του, αρκετά συγκινημένος είπε: «Δεν μου είναι ευχάριστο ούτε εμένα. Ήθελα να σας πω ότι πέρασα τρομερά όλους αυτούς τους μήνες. Θα μου λείψει αυτή η θέση πάρα πολύ, θα μου λείψετε εσείς». Ο παρουσιαστής δεν διευκρινίστηκε, ωστόσο, ποιος είναι ο λόγος που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει την εκπομπή λίγο πριν το Πάσχα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, ο Σάββας θα πάρει τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην παρουσίαση της εκπομπής Blind Taste στο Star. Ο γνωστός σεφ αφήνει την εκπομπή μαγειρικής του καναλιού της Κηφισιάς για να πάρει μέρος στο φιλόδοξο MasterChef, που θα δούμε στο ίδιο κανάλι -κατά πάσα πιθανότητα στην αρχή της επόμενης σεζόν. Ο Σάββας Πούμπουρας είχε δεχτεί κρούση από το Star για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν, η αναστάτωση που προκλήθηκε από τη διαδικασία αδειοδότησης, όμως, έστειλε τον παρουσιαστή στην αγκαλιά του Alpha… προσωρινά.