Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωση για το τέλος…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Να σοβαρευτούμε και να σας ανακοινώσουμε κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι πλάκα. Δεν θέλω να στεναχωριέται κανένας, όλα γίνονται για καλό».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής που αιφνιδίασε τους πάντες. Ο Σάββας Πούμπουρας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το Σπίτι μου σπιτάκι μου. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα, ο Σάββας φεύγει από την εκπομπή για να κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα -δεν διευκρινίστηκε ποιο είναι αυτό. Ο αποχαιρετισμός έγινε σε συγκινησιακό κλίμα, ενώ η σχέση του με την υπόλοιπη παρέα της εκπομπής παραμένει άριστη.

[dfp_ads id=236982]

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σοβαρευτούμε και να σας ανακοινώσουμε κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι πλάκα. Θέλουμε να πούμε ένα γεια στον Σάββα, διότι ήταν μία συνεργασία που από την αρχή ξέραμε ότι ίσως να διακοπτόταν γιατί είχε κάτι άλλο σε εκκρεμότητα και αυτό -δυστυχώς για εμάς- ευδοκίμησε για σένα. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε αποχωριστούμε. Δεν θέλω να στεναχωριέται κανένας, όλα γίνονται για καλό. Εμείς είμαστε παρέα και θα παραμείνουμε», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Σάββας Πούμπουρας από την πλευρά του, αρκετά συγκινημένος είπε: «Δεν μου είναι ευχάριστο ούτε εμένα. Ήθελα να σας πω ότι πέρασα τρομερά όλους αυτούς τους μήνες. Θα μου λείψει αυτή η θέση πάρα πολύ, θα μου λείψετε εσείς».

Τους λόγους που το κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό εξήγησε ο Παύλος Σταματόπουλος, πετώντας παράλληλα τα βέλη του σε συγκεκριμένους αποδέκτες: «Το είχαμε κρατήσει μυστικό για έναν βασικό λόγο. Επειδή πάντα υπάρχει παραφιλολογία γύρω από μία εκπομπή, -η δική μας έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια- δεν θέλαμε να γραφτεί κάτι το οποίο δεν ίσχυε. Έχουμε δει από πολλούς συναδέλφους κάποιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το οποίο δεν ισχύει, αν και το βιώνουν κι εκείνοι το κάνουν και σε άλλους».