Ο Βερύκιος έστειλε μήνυμα και στον Χατζηνικολάου: «Να βγαίνουν οι εφημερίδες αλλά να πληρώνονται και οι εργαζόμενοι»!

Δήμος Βερύκιος

«Θέλω να καταλάβουν όλοι οι τηλεθεατές μας πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ότι ο χώρος της ενημέρωσης βάλλεται πανταχόθεν».

Σήμερα κυκλοφόρησαν οι «Αληθινές Ειδήσεις», η νέα πρωινή καθημερινή εφημερίδα με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Δήμος Βερύκιος έστειλε τις ευχές του από το Happy Day, όμως, τις συνόδευσε με ένα σαφές μήνυμα που έχει και συγκεκριμένους αποδέκτες:

[dfp_ads id=236982]

«Για να είναι ολοκληρωμένη η είδηση, μια και ο Νίκος Χατζηνικολάου λέει ειδήσεις αληθινές, οι ευχές μας δεν είναι απλώς δεδομένες αλλά είναι και αληθινές για την περπατησιά του τύπου. Τόσο αληθινές όσο δεν πάει άλλο. Μόνο, όμως, που οι ευχές της παρέας της δικής μας θα συνοδεύονται με την προτροπή: οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα του εγχειρήματος του Τύπου, να βγάζουν δηλαδή εφημερίδες και έντυπα, να μην ξεχνούν το προσωπικό. Να είναι κεντρικό τους μέλημα, ώστε οι εργαζόμενοι στον Τύπο που κάποτε ήταν οι καλοπληρωμένοι, να πληρώνονται όσο το δυνατό πιο κανονικά, στην ώρα τους. Το λέω αυτό γιατί σήμερα η κατάσταση, σχεδόν στην συντριπτική πλειοψηφία του Τύπου είναι τραγική. Τρεις, τέσσερις… επτά μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι! Χρωματίζω λίγο τη χροιά της φωνής μου γιατί θέλω να καταλάβουν όλοι οι τηλεθεατές μας πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ότι ο χώρος της ενημέρωσης βάλλεται πανταχόθεν. Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας στον Τύπο είναι τραγικό. Να βγαίνουν οι εφημερίδες, αλλά να πληρώνονται και οι εργαζόμενοι».

«Είναι πολύ σωστό αυτό που λες και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν προσωποποιούμε αυτή την κουβέντα γιατί όπως είπε ο Δήμος, εννιά στα δέκα εκδοτικά γκρουπ αυτή τη στιγμή έχουν καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή γενικεύοντας το μήνυμα του Δήμου Βερύκιου.