ΕΣΡ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που προτείνει ο Νίκος Βούτσης

Αν και όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε ξανά σε... τοίχο, ο πρόεδρος της Βουλής κατέθεσε τις προτάσεις του για τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

[dfp_ads id=236982]

Ο πρόεδρος της Βουλής πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη και ως αντιπρόεδρο τον Γεώργιο Πλειό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που προτείνει ως μέλη είναι η δημοσιογράφος Φάνη Πετραλιά. Και εδώ έγινε η… σύγχυση με τη Φάνη Πετραλιά, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είναι η Φάνη, είναι η Φανή», χρειάστηκε να… διευκρινίσει ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, πρότεινε για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

– Για τη θέση του προέδρου προτείνεται ο Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων. Δίδαξε τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

– Για τη θέση του αντιπροέδρου προτείνεται ο Γεώργιος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας με ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Ως μέλη προτείνονται…