Άκαρπη η Διάσκεψη των Προέδρων για την συγκρότηση ΕΣΡ

τηλεοπτικές άδειες
Óõíåäñßáóç ôçò ÄéÜóêåøçò ôùí ÐñïÝäñùí ôçò ÂïõëÞò ìå èÝìá ôç óõãêñüôçóç ôïõ ÅÓÑ ôçí ÔåôÜñôç 19 Ïêôùâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Βούτσης σε δημοσιογράφους: Μέχρι την Κυριακή δεν θα κατατεθεί η τροπολογία Παππά - Μητσοτάκης: Μόνο μια προϋπόθεση για να συναινέσουμε. Η κατάργηση του Νόμου Παππά

[dfp_ads id=236982]

Μια ημέρα «γεμάτη» πολιτικές εξελίξεις είναι η σημερινή καθώς, συνεδρίασε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με τη ΝΔ να δηλώνει ότι δεν θα συναινέσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ αν δεν καταργηθεί ο νόμος Παππά. Στην Ολομέλεια, πήρε τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ τελικά δεν θα μιλήσει ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στην Ολομέλεια συζητείται το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί με ευρεία συναίνεση.

Την ίδια ώρα, μια ημέρα μετά την απόφαση του ΣτΕ να κάνει αποδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών κατά το νόμου Παππά, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιός κρύβεται πίσω από την διαρροή προσωπικών δεδομένων ανώτατου δικαστικού του ΣτΕ μέσω δημοσιευμάτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ