ΒΙΣΣΗ – ΒΑΝΔΗ: Νέο επεισόδιο! Βρείτε τις διαφορές

Τι έκανε η Δέσποινα και θύμισε πάλι την Άννα;

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Fan Club της Άννας Βίσση και στην Δέσποινα Βανδή με αφορμή το νές της βίντεο κλιπ;

Ήταν πρίν από 3 χρόνια όταν η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε το cd «Απαγορευμένο», το οποίου η φωτογράφιση είχε γίνει στην Παραλία της Καλογριάς κοντα στην Πάτρα. Τότε η τραγουδίστρια είχε κάνει και τα γυρίσματα για τα τηλεοπτικά σποτ της νέας της δισκογραφικής δουλειάς. Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα…
<

Στο βίντεο βλέπουμε την Άννα Βίσση να περπατάει στην παραλία με χειμωνιάτικες μαύρες μπότες και να φοράει ένα αέρινο λευκό φόρεμα που κυματίζει με το ελαφρύ αεράκι που υπήρχε εκέινη τη μέρα. Το ίδιο και τα μαλλία της που είναι ελεύθερα ώστε να ταιριάζει με το ντύσιμο και να ανεμίζουν με τον γκρί ουρανό σε αντίθεση με την ήρεμη θάλασσα!

Τα χρόνια πέρασαν και πριν από μια βδομάδα είδαμε κάτι παρόμοιο. Η αιώνια αντίπαλος της Άννας…συμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Για τις ανάγκες του ολοκαίνουριου βίντεο κλίπ της βρέθηκε κι αυτή κόντα στην Πάτρα, για την ακρίβεια απέναντι στην παραλία του Μεσολογγίου περπατώντας κι αυτή με μαύρες χειμωνίατικες μπότες, λευκό φόρεμα και τα μαλλιά να κυματίζουν στον άνεμο τραγουδόυσε «Μου ‘χεις περάσει», αλλά μάλλον δεν πέρασε αθόρυβα το όλο σκηνικό και στους fan της Άννας Βίσση.

Δείτε τις ομοιότητες και βρείτε τις διαφορές:

Δείτε επίσης και τα παρασκήνια από τα γυρίασματα «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ»!

Διαβαάστε ακόμα:

1993! Όταν η Βανδή είχε τραγουδίσει το «Φταίει ο έρωτας» της Άντζελας

Η δήλωση της Βανδή για το reality της Βίσση!

Η Άντζελα σοκάρεται με το ριάλιτι της Άννας!

Η Άννα Βίσση τραγουδάει Δέσποινα Βανδή πριν μπει στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ την Άννα Βίσση να προετοιμάζει το show της!

Η τρυφερή Άννα και η αληθινή Βίσση

Άννα Βίσση: Μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας»