Βαρυμπόμπη: Σε απόγνωση κάτοικος της περιοχής – «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα του Open

Βαρυμπόμπη

Έφυγε από τη Βαρυμπόμπη για να γλιτώσει από τις φλόγες και του έκαναν πλιάτσικο.

Η Ελευθερία Σπυράκη, με την κάμερα της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”, βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη, για να καταγράψει τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Η δημοσιογράφος μίλησε on air με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του χθες γα να γλιτώσει από τις φλόγες, αλλά σήμερα που επέστρεψε τον περίμενε ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη.

Εκτός του ότι μέρος του σπιτιού του καταστράφηκε, διαπίστωσε πως κάποιοι κλέφτες μπήκαν μέσα και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Η κάμερα της εκπομπής μπήκε στο κατεστραμμένο σπίτι, όπου ο κύριος Αλέξης με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και πώς το σπίτι του έγινε στάχτη.

«Όλο το σπίτι μας κάηκε, έπεσε η σκεπή. Και από πάνω δυστυχώς είχαμε και τους κλέφτες. Τι να πω… Εγώ είμαι εδώ περίπου 27 χρόνια. Εδώ έμεναν παλαιότερα και τα πεθερικά μου, παππούδες… Τώρα κάηκαν όλα, δεν έμεινε τίποτα. Με τόση αγάπη, με το τόσο μεράκι τα έχω κάνει αυτά, με τα χεράκια μου όλα. Κοιτάξτε τι έγινε, δεν έμεινε τίποτα. Με τι κέφι και τι μεράκι το έχω κάνει αυτό το σπίτι», έλεγε ταραγμένος και με τρεμάμενη φωνή ο κύριος Αλέξης.